Blog

Nunta

Livia & George

Livia & George nunta in Resita

Dupa multe discutii pe internet datorita faptului ca sunt plecati din tara si nu aveau alta posibilitate de a-si alege fotograful de nunta, i-am cunoscut personal pe Livia si George in vara anului 2016 cand ne-am intalnit sa discutam personal despre nunta lor si sa punem cap la cap toate detaliile. 
Urmatoarea intalnire a avut loc in luna decembrie cand a ei s-au intors in tara si a avut loc cununia civila.
Eeee si a venit din nou vara, mai exact luna august. Daca e nunta nunta sa fie, ne-am distrat si am dansat iar la doua zile dupa, impreuna cu prietenul si colegul meu Mihai Butanescu,ne-am urcat in avion si am decolat spre Italia mai exact pe Coasta Amalfitana pentru sedinta Trash the dress!
 

Citește în continuare „Livia & George”

Save the Date

Save the Date Iasmina & Sorin

Vreau sa incep cu o marturisire! Am un miel de dat!

Florin ( Sorin) probabil acum rade pe sub mustati! Ar fi interesant maine sa apar la nunta voastra cu mielul in brate !

Sunt convins ca orice fotograf de nunta face macar o data greseala asta si anume sa „boteze” mirele sau mireasa !

Dupa sedinta foto de dinaintea nuntii, Iasmina si Sorin m-au convins ca sunt un cuplu altfel, doi oameni zambitori care se iubesc si care nu ezita sa faca din orice moment unul haios !

Am facut sedinta foto la Ponton Casa Baraj, o oaza de relaxare si un loc superb pe care eu personal il indragesc foarte mult !
Va las alaturi de Iasmina si Sorin !
Enjoy !

Citește în continuare „Save the Date Iasmina & Sorin”

botez

Fotografie de botez Resita – Alexandru

Botez Alexandru Resita

Botezul lui Alexandru a fost, un „eveniment pe nevazute” daca pot sa-l numesc asa! Gianina si Ionut, parintii, i-am cunoscut in aceeasi zi cu evenimentul, contrar principiilor mele. Ca fotograf de nunta, botez, consider ca este foarte important contactul cu clientul. Acele mici discutii din care-ti dai seama ce fel de oameni sunt, ce asteptari au. In cazul de fata s-a mers pe incredere atat din partea lor ca ma aveau pe mine ca fotograf, cat si din partea mea ca doar sunt vecinii videografului, Alex

 

Citește în continuare „Fotografie de botez Resita – Alexandru”