Blog

Nunta

Andreea & Adrian

Andreea & Adrian | nunta in Deva

Este atat de interesanta si de adevarata vorba aia batraneasca..”cine se aseamana, se aduna” ! Este atat de curios, in general, cum poti intalni o persoana, sau doua, sau mai bine zis cum se pot intalni patru persoane, care sa rezoneze atat de bine si care sa emane un vibe demential….!!!

Citește în continuare „Andreea & Adrian”

Nunta

Cristina & Lucian

Cristina & Lucian | nunta in Resita

Articolul acesta, mi-a intors creierii pe dos !
Sa concep textul acestui articol, pentru mine a fost criminal. Mi-au trecut prin cap o gramada de ganduri, am zis ca trebuie sa fiu atent sa marchez anumite momente ale nuntii…sa vorbesc despre miri…dar mi-am dat seama ca imi este foarte greu si ca acest articol este si despre mine si Lucian, mirele ! Ciudat, ar spune unii, nu? Cam da, pentru ca momentul in care i-am cunoscut pe ei, a coincis cu momentul in care eu am hotarat sa urmez un alt drum in fotografia de nunta! Asadar va fi un articol despre noi trei si  am sa va explic de ce in cele ce urmeaza.

Citește în continuare „Cristina & Lucian”

Cununie

Sandrine & Claudiu

 Sandrine & Claudiu | Cununie civila – Timisoara Villa Trevi

Am hotarat ca acest articol sa fie scurt si la subiect.
Ideea este ca iubesc evenimentele in aer liber! Iti ofera o multitudine de oportunitati si variante de a fotografia si de a pune “mirii” intr-o „lumina” cat mai buna.
Asadar, va las alaturi de acest cuplu minunat si va incurajez sa ne oferiti noua, fotografilor, cat mai multe oportunitati de a va fotografia in spatii deschise !

Citește în continuare „Sandrine & Claudiu”

Nunta

Daniel & Andreea

Daniel & Andreea nunta in Targu Jiu

Intotdeauna a fost si va fi o placere sa fotografiez persoane apropiate si prieteni, pentru ca acea legatura pe care incerc sa o creez cu fiecare pereche de miri, in acest caz exista deja.
Am fotografiat pentru prima oara o nunta in Targu Jiu. Nunta lui Daniel aka Nigaru si a Andreei. 

Citește în continuare „Daniel & Andreea”

Nunta

Alexandra & Cristian

Alexandra & Cristian nunta in Resita

Inca o nunta faina cu oameni misto care “au scos untul” din mine si din aparatele mele. Spun asta pentru ca ceea ce Alexandra si Cristian nu stiu este ca spre dimineata aproape am ramas “fara film”.  Norocul meu ca am prieteni care sa ma ajute la greu !

Citește în continuare „Alexandra & Cristian”

Nunta

Anamaria & Daniel

Anamaria & Daniel nunta in Resita

Iata ca am finalizat si una dintre nuntile mult asteptate de anul acesta, atat de catre mine cat si de catre ei, bineanteles, Anamaria si Daniel!
Anul trecut mi-am propus un lucru, mi-am propus sa fac o schimbare si ca anul acesta sa fotografiez numai cupluri care ma contacteaza fiindca imi apreciaza munca si alaturi de care rezonez.

Citește în continuare „Anamaria & Daniel”