Nunta

Cristina & Lucian

Cristina & Lucian | nunta in Resita

Articolul acesta, mi-a intors creierii pe dos !
Sa concep textul acestui articol, pentru mine a fost criminal. Mi-au trecut prin cap o gramada de ganduri, am zis ca trebuie sa fiu atent sa marchez anumite momente ale nuntii…sa vorbesc despre miri…dar mi-am dat seama ca imi este foarte greu si ca acest articol este si despre mine si Lucian, mirele ! Ciudat, ar spune unii, nu? Cam da, pentru ca momentul in care i-am cunoscut pe ei, a coincis cu momentul in care eu am hotarat sa urmez un alt drum in fotografia de nunta! Asadar va fi un articol despre noi trei si  am sa va explic de ce in cele ce urmeaza.

In anul 2015 l-am cunoscut pe Lucian, alaturi de care am am inceput un proiect indraznet si anume AltFel Studio, eu ca fotograf iar el ca videograf. Amandoi aveam ceva in comun, lucrasem pana atunci cu alte persoane si ne doream mai mult. Am sa incerc sa nu intru prea mult in amanunte ca sa nu va plictisesc. 
Ideea este ca dupa ce ne-am cunoscut si ne-am impartasit unul celuilalt planurile, am pornit la drum vorba aceea „cu mainile in buzunar” bazandu-ne doar pe noi, pe ceea ce stim sa facem si pe dorinta de a crea amintiri memorabile pentru viitorii nostri clienti.
A urmat o perioada enorm de grea, pentru ca un nou brand aparut pe pe piata nu creste chiar asa usor, am trecut impreuna prin frustrari, deziluzii dar si reusite. Am fost dedicati visului nostru si aici vine partea in care ii multumesc, Cristinei pentru ca l-a suportat pe Lucian si ii mai multumesc pentru ca m-a suportat si pe mine (cel agitat, care vesnic are de comentat si vrea ca materialul sa fie mai bun, mult mai bun).
Toate astea ne-au prins bine, ne-au motivat sa evoluam, sa fim mai buni si sa ne indreptam in directia pe care ne-o dorim! Din pacate Lucian a renuntat la proiectul AltFel Studio si a ales sa faca altceva. O spun cu un pic de regret fiindca ne potriveam foarte bine ca si colegi,  dar si cu bucurie in suflet deoarece il vad fericit si multumit de ceea ce face in prezent.
Asadar a venit si ziua nuntii, zi in care am descoperit o alta Cristina decat cea pe care o stiu eu. O Cristina care radia, era relaxata, dar in acelasi timp emana in jurul sau multe emotii. Lucian a fost si el schimbat, a fost exact cum discutam cu el ca ar trebui si ne dorim sa fie mirii nostrii in ziua nuntii, senini si sa savureze fiecare moment, de la pregatiri pana la incheierea petrecerii !
Pentru noi, Georgian si Lucian, pentru ca orice am face vom ramane AltFel Studio, a fost un an bun, un an in care amandoi ne-am casatorit la aproximativ o luna distanta, un an in care din nou „impreuna” am inceput fiecare un „proiect” pe care il vom duce la final….si au trait fericiti pana la adanci batraneti ! :))
Casa de piatra dragilor, va imbratisez !
 
PS: mai este o persoana careia trebuie sa-i multumesc pentru ca m-a suportat si sustinut in acesti ani si anume proaspetei doamne Malinetescu, care a fost cu noi de la inceput !