Nunta

Nicoleta & Sebastian

Nicoleta & Sebastian nunta in Resita

Cu ceva timp in urma ma feream foarte tare de nuntile traditionale, dar lucrurile s-au schimbat si de vreo 3 ani ma tot gandeam si imi spuneam “ce pofta am sa fotografiez o nunta traditionala cu oameni misto” !

Iata ca anul acesta am avut aceasta ocazie pe care mi-au oferit-o Nicoleta sau Blonda (cum o cunoaste toata lumea) si Sebastian.
Anul trecut am fotografiat cununia civila a celor doi si de pe atunci mi-au spus ca isi doresc sa aiba o nunta traditionala.
 Am zis ok, super, fara sa-mi dau seama de ce va urma. Asa ca anul acesta ne-am intalnit am povestit si am aflat cat de trafitionala va fi nunta…foarte traditionala. 
Pe timpul zilei toata lumea a fost imbracata in costumele traditionale crasovenesti, (pentru cine nu stie crasovenii sunt comunitatea croata din Banatul Montan), despre care vreau sa spun ca sunt pe cat de ciudate de imbracat pe atat de frumoase. Din poze pare simplu dar vreau sa spun ca este nevoie de minim doi oameni care sa te imbrace.
Vreau sa va multumesc pe aceasta cale, Niko si Sebi, pentru momentele oferite si pentru ca mi-ati dat ocazia sa surprind ceva nou, interesant si extrem de traditional !
A urmat o sedinta Trash the Dress la Belgrad unde ne-am distrat maxim in ciuda faptului ca am stat foarte mult prinsi in trafic si planurile ne-au fost date un pic peste cap…dar…tot raul spre bine. 
Povestea lor, Niko & Sebi !