Nunta

Anamaria & Daniel

Anamaria & Daniel nunta in Resita

Iata ca am finalizat si una dintre nuntile mult asteptate de anul acesta, atat de catre mine cat si de catre ei, bineanteles, Anamaria si Daniel!
Anul trecut mi-am propus un lucru, mi-am propus sa fac o schimbare si ca anul acesta sa fotografiez numai cupluri care ma contacteaza fiindca imi apreciaza munca si alaturi de care rezonez.

Poate am devenit eu mai selectiv sau poate imi apreciez munca mai mult…
Ideea este ca am reusit si sunt bucuros pentru asta. Nu stiu de ce am ales sa spun asta chiar in acest articol…pur si simplu asa am simtit…
Anamaria si Daniel, pot spune ca au fost un cuplu model, cel putin din punctul meu de vedere. Am petrecut alaturi de ei ore in sir in timpul scurtelor vizite pe care le faceau in Romania pentru a-si organiza nunta si am purtat nenumarate conversatii pe Facebook impartasind pareri pentru ca evenimentul lor sa fie unul reusit si mi-a placut la nebunie  lucrul acesta.
In ziua nuntii i-am gasit pe amandoi pe cat de entuziasmati, pe atat de emotionati pentru ceea ce avea sa urmeze, dar, totodata, inconjurati de prieteni, familie si de persoanele care au contat cu adevarat pentru ei.
Ca de fiecare data am ales sa postez cateva cadre dragi mie, care simt ca ma reprezinta. Asadar va las impreuna cu Anamaria si Daniel
Dragilor, va imbratisez si abia astept sa ne revedem !