Nunta

Andreea & Adrian

Andreea & Adrian | nunta in Deva

Este atat de interesanta si de adevarata vorba aia batraneasca..”cine se aseamana, se aduna” ! Este atat de curios, in general, cum poti intalni o persoana, sau doua, sau mai bine zis cum se pot intalni patru persoane, care sa rezoneze atat de bine si care sa emane un vibe demential….!!!

Ce trebuie stiut despre Andreea si Adrian este ca sunt doi nebuni faini cu multi prieteni nebuni si faini :)) Combinatia perfecta, am nimerit unde trebuie! 
Prima intalnire fata in fata, am avut-o cu ei cu doua zile inainte de nunta cand ne-am intalnit la „o cafea” in Arad. O cafea care s-a transformat in mai multe cafele, ape, sucuri, etc. 🙂 Am avut de recuperat tinand cont de faptul ca imi place ca inainte de nunta sa am cel putin doua intalniri cu viitorii miri pentru a socializa, a ne cunoate mai bine si pentru a vedea ce fel de persoane sunt, ce le place, ce conteaza pentru ei!
Acum, ca i-am cunoscut mai bine, pot spune ca si daca nu ne intalneam deloc tot iesea nebunie !
Si ca sa intelegeti cat de misto sunt oamenii, cu 2 zile inainte de nunta mea, cand eram in focul pregatirilor, am petrecut alaturi de ei jumatate de zi in care am facut sedinta Trash the Dress ! 🙂
Fainilor, o sa-mi ramaneti intotdeauna in minte si ma bucur ca v-am cunoscut, va imbratisez !
Georgian