Nunta

Roxana & Sabin

Am incheiat de editat sezonul 2017 cu o nunta mai speciala, o nunta frumoasa si complexa cu doi oameni minunati si dragi mie, Roxana si Sabin. 
Voi incerca sa privesc totul in primul rand din perspectiva fotografului si voi incerca sa nu las sentimentele sa-si faca simtita prezenta cu toate ca imi va fi foarte greu.
 

Asadar, revin la sfarsitul lunii septembrie a anului 2017 (le multumesc mirilor pe aceasta cale pentru ca au fost de acord sa las nunta lor spre final, chiar ultima). 
Am inceput povestea Roxanei si a lui Sabin asa cum consider ca ar trebui sa inceapa fiecare poveste, cu o sedinta Save the Date. 
A urmat ziua nuntii, care a fost…pfff… de fapt in care am avut parte de toate sentimentele si trairile posibile, atat eu ca fotograf cat si ei ca mire si mireasa. Am avut parte de emotii, lacrimi, rasete, distractie, o combinatie perfecta….
La cateva zile dupa nunta ne-am urcat in avion si cum toate drumurile duc la Roma, vorba Roxanei, ne-am oprit la Roma. Au urmat doua zile nemaipomenite in care ne-am facut de cap, incepand cu sedinta foto si terminand cu cea mai gustoasa mancare italiana, aici ma refer la mancarea gatita de Maria, mama Roxanei, nu aveam cum sa nu o pomenesc si pe ea in toata ecuatia asta ! Am promis ca am sa revin si ma voi tine de promisiune, macar pentru o portie de penne alla vodka si am plecat !