Nunta

Batman & Wonder woman

Larisa & Alex

Alex & Larisa, Batman & Wonder Woman, Fota si Moldoveanca….ar fi prea multe nicknameuri de insirat dar un lucru e cert “SE MARITA FOTA”.
Azi e despre ei, am sa incerc sa va prezint cum a stat situatia in linii mari pentru ca daca as intra in detalii si fiecare dintre cei prezenti la nunta ar scrie cate un comentariu scurt, ceilalti, nu ar intelege absolut nimic si totul s-ar transforma intr-un “misto”! Nu de alta, dar cel mai sifonat ar iesi Alex !

Spre sfarsitul anului 2017 am avut placerea sa fotografiez nunta lui Alex si a Larisei.
Alex este videograf de nunta si imi este prieten, la fel ca ceilalti fotografi si videografi de nunta care au participat la eveniment. Si de aceasta data in spatele aparatului am fost tot eu, motiv pentru care am sa apar doar in selfieuri sau in pozele facute cu telefonul !
Am inceput pregatirile relaxati in spiritul care ne caracterizeaza si aici ma refer la noi, gasca despre care am scris mai sus. Totul a decurs normal pentru noi iar singurul lucru anormal am fost tot noi, pentru ca da, in momentul in care suntem toti la un loc suntem ca o bomba care poate sa explodeze in orice moment….si cam asta s-a si intamplat, bomba a explodat si ce a urmat….va las sa vedeti singuri! In limita decentei, bineanteles !