Trash the Dress

Simona & Radu Trash the Dress pe muntele Semenic

Trash The Dress Simona & Radu

Imi plac sedintele Trash the Dress in afara tarii dar ce-i al nostru e al nostru. Avem o tara frumoasa plina de locuri minunate.  
Fiind primul articol in care postez numai fotografii de la sedinta Trash the Dress sau After Wedding, am sa spun si cateva cuvinte legate de alegerea locatiilor pentru astfel de sedinte. 
 

Sa nu intelegeti ca nu-mi plac sedintele foto in afara tarii, din contra, ador locurile noi si pline de provocari! De multe ori avem tendinta sa privim anumite locuri din lume “cu ochiul turistului” ne lasam furati de peisaje, cladiri sau locatii cunoscute sau mediatizate si uitam esentialul, fapt pentru care va recomand ca intotdeauna sa va consultati cu fotograful vostru, sa discutati, sa-i spuneti ceea ce va place si va asigur ca nu veti da gres.
Simona si Radu au ales sa facem sedinta foto in Romania. Cum ar zice banateanul, pe plaiurile noastre natale si anume la aproximativ 40 de km de Resita, pe muntele Semenic. 
Impreuna am ales o zi de duminica perfecta, am avut parte de lumina buna , multa dragoste intre cei doi si totul a mers ca pe roate.